15 Kasım 2013 Cuma

Hala RSS tarafından karıştı? Dürüst, çok basit! -Arama motoru Kılavuzu arşivleri < /

21 Eylül 2006 Yorumlar


RSS web yayıncılığı blog beri vurmak için en büyük şeylerden biri olarak kalkış rağmen birçok küçük işletme sahipleri hala aslında RSS nedir ve nasıl çalışır konusunda biraz karışık. Bu yüzden "skinny jeans içinde" blog Stephanie Quilao tarafından yapılan yere sonrası bir çok değer olduğunu düşünüyorum. "Oprah tanımı" dedi kullanarak Stephanie RSS annen bile anlayamayacağı bir şey aşağı kırma işini iyi yapar.


RSS teknik "Really Simple Syndication", haber sendikası ve Webde içerik paylaşmak için bir araç olması için oluşturulmuş bir XML biçiminde kısaltmadır. Şimdi, meraklılarının ve meraklıları için özel bir anlamı, ama senin ve benim gibi her gün millet için ne akla geliyor ki, "Ah, anlamıyorum?"


Yani, RSS anlamak, Oprah konuşmak daha kolay yapmak için RSS açılımı: "Hazır için bazı hikayeler" ım. Online hızlı bir son hikaye başlıkları listesi tek bir yerde tüm favori web siteleri ve Bloglar almak için bir yol olduğunu. Ne hoş değil mi?


Stephanie beslemeleri abone açıklamak nasıl, nasıl RSS okuyucu kullanmak ve hatta nasıl RSS, yer imleri entegre etmek gider. Bu bir süper basit okuma ve sonunda kendilerini fikri biraz karışık bulur herkes için RSS karışıklık temizlemek gerekir.


Ücretsiz haftalık bülten, 18.000 small business kişi tarafından okunur, en iyi arama motoru pazarlama uzmanlarından makalelerin bir Özet sunar. Öğreneceksiniz:


Ücretsiz Haftalık Bülten tüm en son Trendler, etkinlikler ve iş ve yapmak daha fazla satış büyümesi için arama motorlarını kullanarak teknikleri ile güncel kalmak için mükemmel bir yoldur. E-posta adresi olacak değil , üçüncü kişilere verilecek.


Jennifer Laycock editörü arama motoru Kılavuzu, MarketMotive için sosyal medya Fakültesi sandalye ve küçük işletme sosyal medya strateji &amp; danışmanlık sunuyor. Jennifer pazarlama dolar bir servet harcamadan tüketici ile bağlanmak için eşsiz ve yaratıcı yollar bulma zorluğu sever. O artık küçük işletmeler ile çalışmak tercih olsa, Jenniferın müşterilerine çocuklar için Verizon, Amerikan tebrik ve vurguları gibi şirketler yer almıştır.


Copyright © 1998-2013 K. Clough, Inc. Tüm hakları saklıdır. Gizlilik


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder